andrew Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) ,, To jest mój Syn umiłowany, w którym mam upodobanie, Jego słuchajcie,, Mt. 17,5c niezrozumienie zagubienie powoduje smutek rozterki nie jestem nigdy sam nawet gdy... zawsze mam oparcie w Tobie Jezu świat ma tyle niewiadomych nie mogę za nim nadążyć pojawiają się wątpliwości zesłałeś Boże Syna mam się kogo poradzić słuchając jego duch jest spokojny nie płynie z falą nieznanej złudnej /nie /rzeczywistości rozróżnia dobro piękno życia świata Jezu ufam Tobie 8.2023 Niedziela, dzień Pański Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez andrew (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A do mnie przemawia ten wiersz, jego wyznanie... Szczególnie wyróznione powyżej, nieco skrócone fragmenty. I myślę, że do Boga też. Pozdrawiam :)
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 @duszka Matematycznie glebokie świadome wyznanie.Do mnie też przawia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi