Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2023 Przepił dzień przepił noc potem tydzień miesiąc i rok zapomniał co to uśmiech miłość i lęk przed złem Raz w parku raz w piwnicy bywa że i pod mostem na twardym podłożu śpi tuląc się do butelczyny Na którą wyżebrał mówiąc że potrzebuje na chleb którego zapachu nie pamięta bo woli wypić niż zjeść Wyżalił mi się dziś pewien człowiek który po uszy w tym łajnie tkwi Który myśli że mydło i tak nie upiększy życia mu tak jak codzienny łyk alkoholu 5
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2023 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Oczywiście, też wypiłem z chłopakami na trzepaku pół litra czystej i piwa, a było to dwudziestego siódmego lipca - skończyłem wtedy czterdzieści dwa lata. Łukasz Jasiński Edytowane 30 Lipca 2023 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
poezja.tanczy Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2023 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Uzależnienia chodzą po ludziach Pokazują nam, że jesteśmy słabi Niektórzy robią im jednak psikusa I nie zgrywają takiego raptusa Edytowane 30 Lipca 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - wypić jednorazowo to nie nałóg tylko normalność - dzięki za czytanie - Pozdr. Witam - dokładnie tak - dzięki za przeczytanie - Pozdr. @Tectosmith - @iwonaroma - @Rafael Marius - pięknie wam dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi