karolina p. Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Spokój Subtelna gra na harfie dłonie płynące delikatnie po strunach Mgła zamyślenia... Harmonia ówczenej chwili, ujmująca czar egzystencji Zachwiana krzykiem zegarów, obijającym się o brudne ściany
Michał Ziemiak Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ciekawy wiersz wg mnie - krótki, a potrafi zaniepokoić... Gdybym miał coś zasugerować - amputuj znaki interpunkcyjne - wtedy utwór będzie bardziej przejrzysty, a czytelnic nie będzie łapał "sztucznego rytmu" przy lekturze. POZDRAWIAM!
M... Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 "Zachwiana krzykiem zegarów"-najlepsze,reszta rowniez,ja po prostu czuje taka poezję
karolina p. Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już "amputowałam" znaki i chyba rzeczywiście lepiej bez nich-dziekuje. Cieszę się,że zaniepokoił..pozdrawiam.
karolina p. Opublikowano 5 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Julia V miło mi bardzo,że Ci się podoba.pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 oj, smakowity kąsek pobudza wyobraźnie czytelnika;) Jedyny minus za trzykropek w drugiej strofie: to taki nienaturalny wymóg sentymentalnosci na czytelniku: słowa są tutaj na tyle dobrze ułożone że nie potrzebuja tego rodzaju wzmacniaczy;) Pozdrawiam Agata
karolina p. Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie wydawało mi się,że potrzebny jest tu wielokropek;) dziękuję za miłe słowa.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi