Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @aff @Jacek_Suchowicz @.KOBIETA. @Annna2 @Berenika97 @Andrzej P. Zajączkowski @Sylwester_Lasota @Poet Ka @Rafael Marius   dziękuję pięknie!
    • przy dym   lep na muchy pod żarówką psyche się łuszczyczy odpryskiem krzesła dwie ławy koperek  gałęzie grusz i jabłoni  śpiewają lato przez okna    góra na linii zachodu  truskawki w śmietanie z cukrem  psia buda szopy krzywizna  wieczoru jak krople deszczu  łupinek od słonecznika   topole za płotem pole tutaj madonny z głośnika  na rowie żaby swój koncert  grają w pasikonikach cień  ciem już ganiają świetliki   dlatego zostań od dawna  strzelistość malw i kapliczki aksamit lody bambino daj zgrzeszyć mi po odpuście  pod kuźni podcieniem petów żar w nocy upale pływa   lipiec w następnym sezonie  a ja odejdę z innymi  dzień dobry wszystkim dobranoc  spode łba z wzruszeniem ramion  rzeką ze srebra aniele  stróżu mój i zdrowaś mario                  
    • @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze  :)))
    • @beta_b Beto, czytałam kiedy, że ludzie się nie zmieniają, uczą się tylko, jak ukrywać swoje wady. Ja Ci życzę takiego naj!   :)
    • gdy zlęknione  szybowały o brzasku a w białych mgłach tulących świt rozedrgany obraz jutrzenki był ledwo dostrzegalny   przezroczysta noc niewidoczna lecz prawdziwa szybowała nisko na łąką kryjąc w sobie ciemną stronę księżyca   dlatego odczuwały niepokój krążąc nad koronami drzew prosząc wiatr o niezwątpienie w unoszeniu zwyczajnych spraw z końcem dla początku bez końca   w wietrznym zaczarowaniu  chwil   ≈•≈   gdy przeminą już te same nie wrócą na nowo te w nas i te obok bo tak się zdarza że los oddali a ty głupi nie wiesz początek cierpienia czy właśnie ocalił
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...