Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 wspomnienia żółkły wraz z liśćmi ziemi ze smutku zaschło w gardle mimo deszczu zmywającego z ludzi uśmiechy – ostatnie pamiątki lata
Agnes Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 dziwnie tak zaczynać wiersz, zdanie od gdy...to mnie razi poza tym wersyfikacja jest wg mojego skromnego zdania niepoprawna. sproboj przeczytać to na glos...trudno? łamie się rytm...zupelnie niepotrzebnie... popracowalabym nad tym na Twoim miejscu. jesli bedziesz chciala zawalczyc z wersyfikacją to mogę Ci jakoś pomoc;) daj znac:) pozdr. Agnes
Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 bardzo proszę o pomoc, wiem że coś tu nie gra, dziwne, że sama siebie nie mogę rozgryźć, heh, więc jak będzie z tą pomocą.... ?
Agnes Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ok ok:) już pracujemy, wkoncu to warsztat:)wspomnienia żółkły wraz z liśćmi ziemi ze smutku zaschło w gardle mimo deszczu zmywającego z ludzi uśmiechy -ostatnie pamiątki lata wywalilam tylko to 'gdy' jesli chodzi o warstwe slowną nic nie zmianiam, bo to twoj tekst... pokombinowalam z wersyfikacją, tak jest miejsce na oddech. a może jakoś to rozwiniesz? polecałabym, lepiej zawsze coś moc wyciąć:P pozdr. Agnes
Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 dziękuję.. coś mi się rozjaśniło...popracuje nad tym jak jakiś wiatr mi przyśle natchnienie...;) dziękuję pozdrawiam
kall Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 gdy wspomnienia żółkłną wraz z liśćmi ziemi ze smutku zasycha w gardle a przecież ciągle pada gdy znad promieni słońca uwidacznia się koloryt brązu szarości gdy zmywają się z ludzi uśmiechy – fotografie ostatnie pamiątki lata ?? :) Pozdrawiam Kalina
Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 hmm.. jakoś pozostanę przy krótszej wersji, tylko zrobię przerwę na oddech i wyszucę to "gdy"
Rekomendowane odpowiedzi