Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marek.zak1 Opublikowano 14 Lipca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2023 -Mistrzu, bardzo żałuję, że się z nią zadałem. -Niejednego takiego już w życiu widziałem, i możesz mi uwierzyć, ten bardziej żałuje, który z braku odwagi nigdy nie spróbuje. 8
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2023 jest słuszna racja w tych wersach złożonych najgorsze - żałować grzechów - niepopełnionych :) 3
Rafael Marius Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli jedyną motywację zaniechania stanowi brak odwagi to faktycznie jest czego żałować.
Marek.zak1 Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka, zresztą znana, teza wierszyka. Dzięki za koment, @Rafael Marius Tak bywa, brak odwagi, czy zdecydowania, nieśmiałość, niska samoocena itp. Pozdrawiam. Edytowane 14 Lipca 2023 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
SpArki Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2023 @Jacek_Suchowicz niepopełnione to w kategorii lekkich wymarzonych ale posmak ochoty zostaje na długo 1
poezja.tanczy Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2023 Tak to już jest Często Choć czasami kończy się wyrzutami sumienia Bo za dużo było chcenia i spełnienia 1
Rekomendowane odpowiedzi