izabela799 Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 jak Feniks z popiołów próbuję podnieść się chcę tylko odnaleźć jeden zgubiony dzień w życia labiryncie odnaleźć tę drogę może się znajdzie ktoś kto mi pomoże i znowu się boję przyjdzie jakaś zmiana ta która niechciana nadziei pozbawia przecież tylko pionkiem w tej rozgrywce jestem jak lalkach na sznurkach co gra skrzypce pierwsze staram się wybrnąć z trudnej sytuacji dna jednak nie widać czuję się jak w matni nie mogę zrozumieć jak to się zdarzyło choć tego nie chciałam coś ze mnie zakpiło czasami się czuję jak ptak na uwięzi ja tylko żyć chciałam nie pragnę nic więcej coś mi nie pozwala powstrzymuje kroki zabierając chwile patrzy czujnym wzrokiem jednak nadal jestem razem z marzeniami siłę mam do walki los jej nie pozbawił ciągle nowe szanse na lepsze dostaję i choć łatwo nie jest ciągle kroczę dalej 5
poezja.tanczy Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 @izabela799 kroczysz dalej dajesz sygnał że brak wyjścia tyko przez chwilę migał
Somalija Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 @izabela799 ,, ja tylko żyć chciałam nie pragnę nic więcej..." wzruszające... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dared Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 @izabela799 Wielkie brawa za rymy tak doskonale niedokładne
Rekomendowane odpowiedzi