Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 ukryj mnie za fasadą - choćby i kostropatą z gołymi miejscami po dziurach jak rany... wepchnij w głębię myśli i słów zakazanych - radość omijających i namiętności wszelkie ze skarpy najwyżej ponad horyzont wydartej bez wahania zepchnij niech się o jutro nie martwię w ramionach żelaznych nieczułych a twardych - ukryj mnie... jak możesz - na zawsze 11
Rafael Marius Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Ewelina Od siebie i tak się nie ucieknie. Daremny trud. Lepiej spojrzeć faktom prosto w oczy i zaakceptować to co nieuchronne. 3
violetta Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Zamiast uciekać, można się doładować dobrą energią od Boga, mogłabym całować Boga po rękach. 3
poezja.tanczy Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Świat jest więcej, niż jednego uśmiechu wart 1
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Rafael Marius Ach jakie to proste pisać o tym :) Prawda? @violetta Jeśli całowanie pomaga to oczywiście czemu nie :) 1
Leszczym Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Ewelina Ba, nawet niejeden mężczyzna ostatnio też by tak chciał :) Bardzo kobieco i z sensem :) 1
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @poezja.tanczy a tak dokładnie to ile jest wart i kto o tym decyduje? :) @Leszczym No cóż... Mężczyzna też człowiek :)) Słabość jest zupełnie naturalna i czasem trzeba sobie na nią pozwolić. Bohaterem można być zaraz potem :) @violetta to wspaniale :) Mnie pomaga akceptacja stanu rzeczy, na który i tak nie mam wpływu. Uderzenie głowa w mur nie dla mnie :) a uciec się nie da, szkoda energii.
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @violetta ależ jeszcze nie ma mnie nad morzem. W lipcu się wybieram, ale to jeszcze trochę. Wyślę jakaś fotkę jak już się szczęśliwie tam znajdę :)
Rafael Marius Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie. Dla mnie łatwiej to zrobić niż pisać. Mam problem z pisaniem lewą ręką, a prawą mam chorą. Na klawiaturze komputera to trudne. 1
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) @Rafael Marius każdy ma problem z czym innym i każdy jakoś lepiej/gorzej sobie ze swoimi problemami radzi a na pewno każdy na swój sposób :) I to jest ok :) @violetta Bardzo lubię tę miejscowość:) i mamy fajną miejscówkę, idealną dla mojego synka :) Edytowane 4 Lipca 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 2
violetta Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Ewelina kocham Sopot, ale tylko na weekend się tam wybiorę:)
Rafael Marius Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie tak robię, bo jestem chory na kręgosłup i leżę już prawie tydzień.
violetta Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @Rafael Marius życzę Ci dużo sił i radości :) mam nadzieję, że najbliżsi Ci pomagają:) 1
Rafael Marius Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo. I Tobie też wzajemnie. Tak z tym jest w porządku. 1
Ewelina Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2023 @violetta a ja mam słabe wspomnienia z Sopotu, śmieci na plaży i za dużo, stanowczo za dużo luda :)
Rekomendowane odpowiedzi