Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

W porządku. Jest okay :). Czuję się czasami przeceniany, a czasami... niezrozumiany :)))), ale to drugie chyba jest nieodłącznym elementem tego hobby :)

Dzięki wielkie za wgląd.

Pozdrawiam :)

Cieszę się.

Dzięki za wsparcie :)

Pozdrawiam.

Edytowane przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Podoba mi się, a co do puenty, to jak jestem z moją bokserką w lesie i bywa, że jakaś biegaczka, czy inna pani wyrazi dezaprobatę wobec mojej biegającej Sowy, bo tak ma na imię, jak wiesz, odpowiadam, żeby obawiała się ludzi, bo samotnym kobietom w lesie tylko oni zagrażają, a tu na niejedną napadli, co zresztą jest prawdą.  

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Jeszcze raz wrócę do tego komentarza (tym razem prozą), bo pomyślałem sobie o tym, jak trudno jest przekonać obecnie większość ludzi o tym, że nazizm był ideologią lewicową (NSDAP - Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei - Narodowosocjalistyczna Niemiecka Partia Robotników), bo jest teraz w większości przypadków utożsamiana z prawicą. To jeden z celowych fikołków jakie zostały wykonane w naszych głowach, niemal niemożliwy do odwrócenia, a w znacznym stopniu kształtujący sposób postrzegania świata prawdopodobnie większości ludzi z naszego kręgu kulturowego.

Opublikowano (edytowane)

Bingo - wyartukułowałeś to o czym - sza, mordy w kubeł (lata pracy lewackiej propagandy w Twoim przypadku wzieły w łeb) a jeszcze jak spojrzysz jaka partia rządzi w Euro - jesteś w domu.

A jeszcze jak sobie przypomnisz jak rodził się faszyzm - o przepraszam nazizm w Niemczech i jak Stalin budował komunizm odkryjesz zadziwiające podobieństwa:

- kościół katolicki wróg nr 1

- w imię demokracji i równości mordowano miliony osób

- przeprowadzano czystki etniczne

...

Pozdrawiam

Edytowane przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No tak, a ja teraz do końca dnia (albo i dłużej) będę zastanawiał się, po co napisałeś ten komentarz? :))))

Chyba tylko po to, żeby nabić mi odsłon.

Dzięki, ale naprawdę nie chciałbym blokować wątku, Panie "psychologu" :)))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...