Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ja mam ducha odkrywcy. Siebie już dość dokładnie poznałem, zatem pozostaje mi eksplorować inne byty. Dlatego napisałem, że nudne.

Zresztą, gdy mówimy o jedności to tylko na poziomie ontologicznym.

W aspekcie odczuć z całą pewnością jesteśmy inni.

Chyba, że Ty czujesz inaczej, ale to już twoja bajka.

Moja jest oddzielna.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Dziękuję Bereniko:):) @vioara stelelor Dziękuję za tak obszerny komentarz, ciekawe refleksje :):) @viola arvensis Violuś rozbawiłaś mnie tym porównaniem:):) serdecznosci:) @tetu Cieszy mnie Twój komentarz:):) dziękuję:):)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Myszolak :) Też myślę, że podświadomość odgrywa w poezji duża rolę. Jednak świadomość potrzebna, bo inaczej wiersz nie miałby za grosz logiki :) (choć niektóre bywa że są kompletnie chaotyczne ;)) Natomiast to o czym wyżej napisał Marek @Marek.zak1 to rzeczywiście wpływ nadświadomości, zdarzają się też takie wiersze. Dzięki :)       @Berenika97 Jak zwykle świetna interpretacja:) Bardzo dziękuję :)       @viola arvensis :) Lepiej przyjaźnić się ze swoim wierszem niż drzeć z nim koty ;) Dzięki     @wierszyki @Rafael Marius @Wiechu J. K. Podziękowania:)    
    • @hollow man Puenta zwiastująca potop, lecz według słowa bożego tym razem Ziemia ogniem zniszczeje. Pozdrawiam.
    • @Berenika97 Tak, nie ma opcji na wybrzydzanie. ;)
    • @Berenika97 Mojej klimaty, fascynuje mnie historia Słowian. Pozdr. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...