Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• "Gwiazdy nie pojmą nigdy, że się robi jasno dopiero wtedy, gdy one pogasną." - Sztaudynger   I mój limeryk:   "O dwóch takich co ukradły księżyc"   bliźniaczki idąc nocą z Mysiadła ujrzały księżyc w lustrze mokradła więc go Lesia wprost do wora dla mamusi bo jest chora ale to Jarka na pomysł wpadła   Pozdrawiam.    
    • @Gosława   Coś niesamowitego! Jeśli powiem, że zakochałam się w Twoim pisaniu, to wyjdę na szaleńca?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dotykasz słowem, otwierasz emocje, częstujesz refleksją.  
    • @Domysły Monika wiersz jakby " mój" bo identyfikuję się z pod lirycznym tego wiersza jak nigdy ;)
    • Błąd w sztuce pożarniczej   niezwykle czujny był strażak w Tczewie więc żar chciał zgasić w nagrzanej Ewie że daleko miał do wody ostro dmuchał ten zuch młody i w wielki ogień zmienił zarzewie   Ostrożnie z gazem   gdy ujrzał strażak z Tarnowskich Gór Madzię warzącą na gazie żur zaiskrzyło między nimi instynktami pierwotnymi w kuchni ich objął czerwony kur   Pozdrowionka.
    • Znani i nie znani pierwsi obywatele Polski Panie i Panowie obiecują to i tamto Mamy festiwal obietnic Może być maj, może być czerwiec W maju kwitną bzy a z nią nowy władca  Polski Rozmyślenia na majówkę jak znalazł Pan Prezydent i Pierwsza Dama, Pani Prezydent i... Pogoda w maju jest inna, a oni też Tyle par kaloszy , który będzie  odpowiedni? Oni debatują, jaki będzie wynik Podążajmy za głosem serca Pan lub Pani Prezydent                                                                                                                 Lovej. 2025-04-15          Inspiracja . Wybory Prezydenckie 2025
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...