Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Wchodzimy zaraz znowu do gry, sprzęt już gotowy i głowy twarde, oni czerwoni, niebiescy my, w sercach dla wrogów mamy pogardę. Zwycięstwo, to nasz jedyny cel! Wszystko, co z tego teraz wynika: Ażeby lepszym okazać się, trzeba nam zetrzeć w proch przeciwnika. Zdobywać z trudem za metrem metr oraz samemu nie polec w walce. Sukcesu chwila już bliska jest, po klawiaturach wędrują palce. W programie nagle wystąpił błąd i mnie przeniosło na drugą stronę. Stamtąd ich barwy niebieskie są, a nasze dla nich były czerwone. Bug ten zawładnął do końca grą i zakończyła się wielkim zwisem. Chciałbym powrócić na respawn point, ale prawdziwe nie daje życie. Edytowane 18 Czerwca 2023 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 8
dmnkgl Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ciekawostka: w grach czasami pojawia się prawdziwa czerwona strona/prawdziwa niebieska. System ustala która jest która i tak o nich potem myśli, natomiast każdy z graczy widzi swoją jako niebieską (więc gracz prawdziwy czerwony jest poniekąd oszukany). Morał z tego jest taki, że czasem podziały naprawdę istnieją. Zacny wiersz, przeczytałem z przyjemnością 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widać, że znasz się na rzeczy :). Dziękuję i pozdrawiam. 1
sam_i_swoi Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 Nad Bugiem rozprawiają o grach, gdy nad Dnieprem nieprawdziwa się toczy. W pewnym sensie mając rację na WallStreet się wszystko rozgrywa... 2
poezja.tanczy Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 To Ci niespodzianka Nie spodziewałem się takich rozpraw.. Byłoby Gdyby się skończyło ++ 1
Tectosmith Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 @Sylwester_Lasota W niektórych grach faktycznie jest ustalony kolor dra stron i tak też jest to widoczne dla gracza. Raz się jest czerwonym a innym razem niebieskim. Przyznam, że to bywa frustrujące i kłopotliwe bo po zaciekłej bitwie w drugiej rundzie dostaje się odmienny kolor i ciężko się odzwyczaić. Jednak w pewnych grach ten kolor jest ustalony tak, że przeciwnik ma konkretnie kolor czerwony bez względu na stronę i to moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie. Ty określiłeś to jako Bug w grze. Dobry wiersz. Pozdrawiam :-) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe podejście do tematu. Dzięki. Pozdrawiam Troszeczkę zmieniłem zakończenie. Wspominam o tym, ponieważ wydaje mi się, że do niego odnosi się część tego wpisu. Za resztę dziękuję, bo to chyba dobrze, że udało mi się czymś zaskoczyć w tym ustandardowanym świecie. Pozdrawiam Dzięki za rozwinięcie tematu. Bug zasadniczo miał oznaczać, w tym przypadku, taki błąd programu, który spowodował przeniesienie gracza w czasie rozgrywki na stronę przeciwną, co raczej nie powinno się zdarzyć i chyba się nie zdarza w grach (chociaż zdarzało się w realnym świecie i pewnie nadal się zdarza i będzie zdarzać). Stworzyłem po prostu taką sytuację dla potrzeb tego tekstu :) Dziękuję i również pozdrawiam. 2
Rafael Marius Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życie tym razem wygrało. A gracz musiał je zauważyć, choć wolałby to wirtualne Dawniej ludzie bujali w obłokach, a teraz na monitorach.. 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Mama wołała na obiad ;) 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mogło i tak być.
lirycznytraktorzysta Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 @Sylwester_Lasota Rytmy wojny. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś w tym stylu. Dziękuję za wizytę.
Rekomendowane odpowiedzi