La_crimosa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zasiales we mnie rozkosz gwaltowna miloscia swa i zachlannymi wargami uczyles mnie spadac na dno zatone w tobie, zgine zapadne sie i zapomne i twym oddechem jak winem zachlysne sie na odchodnem jak wszystko rowniez to minie choc wino, wargi i ciala bo przeciez to tylko milosc niedoskonala
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz ma cudowną melodię.... razi mnie "odchodnem" i ostatnia zwrotka mogłaby być lepsza....
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bede czekal na kolejny, bo coraz wiecej sie moge spodziewac, piszesz o rzeczach normalnych, ktore niezadko mozna przezyc samemu, podoba mi sie utrzymanie naturalnej melodii zycia, trzymaj tak dalej, czekam
La_crimosa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziekuje za komentarze :-) Moglam napisac "odchodnym", ale chcialam zeby bylo troszke... przerysowane, ciut dekadenckie, stylizowane na wielkie romantyczne uzniesienia. Tak, sterowcu, potrafie pisac tylko o tym co czuje, rzadziej o tym co mnie otacza :-) [sub]Tekst był edytowany przez La_crimosa dnia 21-09-2003 22:40.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi