Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 7 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) E_ch_o_tyk_tyk Skrzypią sprężyny znów w Lubartowie, bo Jan muskuły napręża w sobie. Okiem zarzuca trenerka, pod deklem myśl rośnie wielka. Krągłym bicepsem luz przyozdobię. czerwiec, 2023 Edytowane 12 Grudnia 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 8
Klip Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) @Nata_Kruk Rozum mu skuły owe muskuły Cztery wersy super, ale piąty się rozleciał. Mogło by być tak: Jego bicepsem się przyozdobię. lub: Ja ciałem jego, swe przyozdobię. Pozdrawiam pamiętając, że autor ma zawsze rację. -:) Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Klipek... fajne podszepty, skorzystam... :) Dzięki za łaskawość... ;) ps. Klip... jednak zmieniłam w ostatnim wersie, że nie było tak całkiem po Twojemu... ;) Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
corival Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @Nata_Kruk Rzeczywiście myśl wielka, a podstępna... na limerykach się póki co nie bardzo wyznaję, ale treść mi się spodobała. Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... to tak jak ja, ale poczytałam mądrzejszych i... próbuję. Corival... dziękuję za wejście do mnie.... :) Janofor... Tobie także. Pozdrawiam Was. 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2023 Poezja.tańczy... iwonaroma... dzięki.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2023 raz pewien Jan z miasta Lubartów wciąż trenował i nie dla żartów tęsknił za miłą chwilką prężył mięśnie nie tylko ale do kobiet nie miał fartu 2
Klip Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I słusznie! 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Klip... fajnie, że słusznie...:) Zjadałam ..by, w "że.." Jacku... ten Jan z miasta Lubartów, to chyba pechowiec... ;) Dzięki za zrymowane odwiedziny... :) Ewelino... dziękuję za cichutki ślad. Czarek P... dzięki za wejście. Edytowane 17 Czerwca 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi