Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Fajny opis tej walki wizerunkowej przed lustrem...
    • @Corleone 11 Przeczytałam wszystkie dotychczasowe części:). Czyta się, wciąga. Przypuszczam, że zakończenie nie będzie banalne, bo to chyba nie byłoby w Twoim stylu? W tej części mam uwagę/pytanie: 5-latek sam w domu, gdy mama w pracy?! Żadnego odbierania z przedszkola, żadnej babci, opiekunki?  Pozdrowienia:)
    • Widzę poezję i jej piękno w twoich oczach Kiedy na Ciebie patrzę czuję ciepło, miłość i życzliwość Im bardziej otwieram oczy, tym bardziej chcę być z Tobą Przyciągasz mnie do siebie swoimi oczami Stojąc obok Ciebie, widzę kolor Twojego życia Jesteś jak kwiat kwitnący nocą i wydzielający cudowny zapach Po nocy przychodzi dzień i serce moje napełnia się radością Dzień z tobą to poezja wszystkiego Nigdy wcześniej nie miałam tyle słońca i uśmiechu na twarzy Teraz  wiem , że  poezja to też jest człowiek , która także jest kochającą i życzliwą osobą                                                                                                                                                          Lovej. 2025-02-18                           Inspiracje. Jakie określenia stosujecie do swoich partnerek\ partnerów
    • @bronmus45 o, to też... :)))
    • @ViennaP  ~~ - niejedna pani, udając świętoszkę chętnie się rozbiera, uwalniając .. broszkę* :-)))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...