Ten utwór został doceniony przez użytkowników. FaLcorN Opublikowano 22 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Wiosną serca się budzą bukiety uczuć w kawiarniach młodość spotyka młodość a starość ładuje akumulator Słońce promieniem witamin daje ciału nowe życia siły smutek znów staje się miły i dziewczyny są w kolorze malin Może i ja na wiosnę poznam jedyną na lat wiele tylko powiedz mi gdzie szukać na koncercie czy w kościele? 8
corival Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @FaLCorneL Te wiosenne uniesienia. Całkiem zgrabnie. Radę dam jedną, nie szukaj tam, gdzie wolałbyś nie znaleźć. Pozdrawiam :)
FaLcorN Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @corival złota zasada szukania: nie szukaj bez założeń bo będzie tylko gorzej, również pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @FaLCorneL Ja bym był jednak za kościołem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Witam - warto szukać - Pozdr.
FaLcorN Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Rafael Marius chyba łączy nas ten sam koszyk wniosku, pozdrawiam @Waldemar_Talar_Talar często większa frajda w szukaniu, niż znalezieniu, również pozdrawiam 1
Asia Rukmini Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) W bibliotece ;) Zgrabny wiersz, słodko wiosenny. Pozdrawiam Edytowane 22 Maja 2023 przez Asia Rukmini (wyświetl historię edycji)
FaLcorN Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Asia Rukmini szkoda tylko, że internet jest wzorem - biblioteki bez klimatu, pozdrawiam
DaisyLight Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Boże, jak tym Starcom chce się odebrać każdą radość życia. Stary też człowiek i spragniony uczucia miłości. Szczerze mówiąc widzę więcej starych trzymających się za ręce niż Młodych. Ech, życie :))
FaLcorN Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 @Elwira młodzi biegnąc w każdą stronę rozrywają uścisk dłoni, dziękuję za odzew, pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 muszę trochę ponarzekać pierwsza strofa jest na biało okalający w drugiej wleciał naprzemienny wieńczy całość każda inna no i owszem pewnie tak to być musiało lecz tekst zgrabny tyle powiem miło mi się go czytało :) 1
FaLcorN Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 @Jacek_Suchowicz Jest w poezji czar ukryty a gdy urok z serca płynie niepotrzebne są skowyty ani żadne uniesienie Warto pisać by zobaczyć co się skrywa za zasłoną bo pisanie jest jak spowiedź by móc pójść już inną drogą z pozdrowieniami :-)
Rekomendowane odpowiedzi