Rafał Hille Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) jestem zwierzęciem nocy żywię się padliną podrzucaną w kanałach cyfrowych gołym rękoma grzebię w zerojedynkowych bohaterach wywracam ich na drugą stronę zawsze znajdzie się coś całego w dziurawym w co można zanurzyć zęby jadowe poluję na koniec świata w tym roku wyjątkowo nie nadszedł już drugi raz w tym miesiącu znów przyjdzie mi spędzić resztę życia w przyszłości inne zwierzęta w klatce pukają się w czoło jak można zostawiać tyle śladów pamięciowych awatarów odcisków klawiatury wczoraj po dzielnicy grasowało kilka drapieżników mieli nakazy na papierze łomotali w drzwi o świcie Edytowane 24 Maja 2023 przez Rafał Hille (wyświetl historię edycji) 6
Rafał Hille Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 @Nata_Kruk lubię ze smietanka spieniona z ex. przelewowego :) 2
Rafał Hille Opublikowano 20 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2023 @Natuskaa miło że zajrzalas :)
Rafał Hille Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 @Leszczym cieszę się że tekst ma siłę 1
Leszczym Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 @Rafał Hille Oj ma dużo mocy i siły ;))
Klip Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gołymi czy coś mi umknęło? Spróbuję zaglądać częściej. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi