Siergiej Ławarow*
I chociaż słowa takie brzmią paradnie w ustach przedstawiciela kraju, który oskarżany jest o zbrodnie wojenne** - za nic mając prawa własności - ludzi przeciwnych władzy - to: Rosjanin jest pewny swego, czując sceptycyzm Amerykanów do dalszej ingerencji w europejskie sprawy, zapowiedział, iż przyjdzie zapłacić teraz nie tylko za sankcje, również: za wspieranie Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii - bronią.
Źródło: FORSAL.PL
*zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian
**z punktu widzenia międzynarodowego prawa karnego (Międzynarodowy Trybunał Karny w Hadze) - lista następujących zbrodniarzy wojennych wygląda tak: Joe Biden, Binjamin Netanjahu, Władimir Putin i Wołodymyr Zełeński - w takiej kolejności
Szanowny Panie Ministrze Dyplomacji Federacji Rosyjskiej! Głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób! Także: byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii, patrz: esej - "Tajne Specjalnego Znaczenia" - proszę więc mnie jako przywódcę Tajnego Ruchu Oporu nie wrzucać do jednego worka - stosować zbiorowej odpowiedzialności!
Pułkownik Tajnego Ruchu Oporu - Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór