Rafael Marius Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @violetta Niestety zaleją. Tak tramwaje jeździły nawet małymi uliczkami. Lubisz lata 20te, lata 30te ?
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Rafael Marius lubię oglądać starą Warszawę:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również. I fotografować ostańce. Szczególnie te miejsca, gdzie mieszkała moja rodzina. Jestem Warszawiakiem z dziada pradziada. Już w czasach saskich tu mieszkali... Długo, by gadać kawał historii.
corival Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @violetta Coś w moich klimatach, choć ja akurat raczej w "dzikich" zapachach bardziej, nazwijmy to siedzę. Pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Rafael Marius ja tylko mieszkam, może za rok wynajmę mieszkanie i zamieszkam na Gran Canarii:) takie mam plany:) @corival ja w podobnych:) 1
Nefretete Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @violetta /Każda wiosna pobudzi dzwonka z wielu nabrzmiałych emanuje dzika żądza śmiałych testuje ważne wiosła wibrują z ust dzwon/ -:))) Erotycznie u ciebie i wiosennie. Pozdrawiam serdecznie! 1
violetta Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 @Nefretete przyjmowanie dzwoneczków jest przyjemne:) 1
Nefretete Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pod warunkiem, że wibrują pod właściwym kloszem -:)) 1
Tectosmith Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @violetta Bardzo sympatyczny i zmysłowy wiersz. Pozdrawiam :-)
violetta Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @Tectosmith cieszę się :) też mi się bardzo podoba:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Violetto... pytanie do pierwszego wersu, bo całość działa na wyobraźnię... w ostatnim natomiast, tak 'ociupineczkę'... "maślanie"... zawirują - wibracje. Pozdrawiam wiosennie.
violetta Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Chciałam bardziej podkreślić kwiat a nie dźwięk :) na końcu można zmienić na rozbrzmieją, nie wiem czy nie za trudne słowo do czytania:)
Nata_Kruk Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 ... mogłoby być.. dzwonki kwiatu.. byłby podkreślony, bo on - kwiat - już dźwięczy w wersie. A końcówka.. pomyśl sama, to nie "rozkaz", rzecz jasna... :) 1
[email protected] Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @violetta Jak nie dużo trzeba, aby sięgnąć... nieba! Wszystkiego Dobrego Violu... sięgaj - warto!!! 2
violetta Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 @[email protected] W miarę możliwości:) dziękuję Ci ciepło:)
Rekomendowane odpowiedzi