Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Alicja_Wysocka Tak, Internet jest rzeczywiście pierwszoplanowy, szybki, ogólnie dostępny i na tej arenie każdy może publikować i to jest sprawiedliwe. Czytelnik ma do wyboru i to się liczy.  W czasach bez internetu tylko "wybrani" mieli szansę na publikację i to było niesprawiedliwe.  Zgadzam się z tym, że papierowe wydanie jest również cenne, ale niestety obecnie drugoplanowe. Warto jednak posiadać własną bibliotekę - domową. Książki ubogacają mieszkanie. Osobiście zawsze miałem i w miarę możliwości zawsze będę posiadał książki w swoim domowym otoczeniu.  I tutaj muszę się pochwalić, jutro albo pojutrze dotrze do mnie książka,  którą niedawno zamówiłem.  Pozdrawiam!
    • @Alicja_Wysocka Prawda! Kocia wierność jest wyemancypowana. :) Koty to cudowne stworzenia. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

100/100   Zazwyczaj kolejność jest odwrotna. Odkrywamy siebie, oddajemy serce na dłoni nie wiedząc, czy ktoś potrafi istnieć w miłości na tej samej częstotliwości. Czy będziemy przy nim rozkwitać i wzrastać, czy więdnąć, kurczyć się i unieważniać.
    • @KOBIETA   Dominiko.   to bardzo subtelny wiersz.   przypominasz w nim, że prawdziwa bliskość zaczyna się nie wtedy, gdy patrzymy na siebie, lecz gdy odważymy się razem spojrzec w tę samą stronę i zobaczyc więcej, niż pozwala nam własny kąt widzenia .   to wiersz w Twoim eleganckim stylu.   jest piękny :)   i takiego piękna Tobie Dominiko życzę :)   na zawsze !  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...