Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Wąska ta ścieżka, bo innej nie ma. Tu, na krawędzi nic się nie zmienia. Szeleszczą słowa w otchłani czułości. Falują wrażenia jakby w ciemności. Mienią się Barwy w tańcu, w zachwycie. I nie chcą odejść, nie takie ich Życie. Jakby okruchy z pradawnej miłości, Wirują pragnienia w ścisku, bez złości. Dotykam ustami tego marzenia... Tu, na krawędzi Barwy się nie zmienią. Kolorami Śmierci tańczą szalone. Nie dla nich zmartwienia, Nie dla nich Koniec... Zatrzymam tę chwilę. Dla Ciebie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Tectosmith (wyświetl historię edycji) 17
Kwiatuszek Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Tectosmith Piękne, smutne, ale pięknie napisane i idealnie współgra ze zdjęciem. Czytając można sobie wyobrazić taniec tych liści na wodzie. Dwuznaczne przesłanie. Bardzo mi się podoba:-)
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Kwiatuszek Zdradzę Ci w sekrecie, że Peel, autor także nie postrzegają Śmierci jako coś złego i smutnego. Bardzo Ci dziękuję za serduszko i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
violetta Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Tectosmith są agaty z chmurkami:)
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Agaty są naprawdę przeróżne i prześliczne. Dziękuję za serduszko i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :-)
Marek.zak1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Podoba mi się, refleksja, nieuchronność przemijania, do tego piękne zdjęcie. Pozdrawiam
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Marek.zak1 Ślicznie dziękuję i cieszę się, że się spodobało. Pozdrawiam również :-)
Rafael Marius Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty też o chwili podobnie jak ja wczoraj. Tylko inna to chwila. Jednak, gdy kolorowa to zawsze warta zatrzymania.
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Rafael Marius "zostań na dobre zwinna chwileczko". Faktycznie, także o chwili. Dziękuję za serduszko i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Natuskaa Dziękuję za serduszko i ... Serduszko :-) Pozdrawiam serdecznie :-)
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @iwonaroma Dziękuję z całego serca za serduszko (wcale nie żartuję) i pozdrawiam serdecznie :-) 1
kwintesencja Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Tectosmith sztuką jest umieścić tyle uczuć w wierszu i sztuką jest skomponowanie wiersza z fotografią, jestem fanką tych dyptyków i tak sobie myślę, że taki album poetycko-fotograficzny to by było coś! 1
Nefretete Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak jest! /Nie ma końca ani początku, w środku kagańca da nadzieją/ Podoba mi się twoja treść. Pozdrawiam serdecznie
Tectosmith Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Kwintesencjo. Zrobisz to ze mną? @Nefretete Dziękuję serdecznie Nefretete. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
kwintesencja Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak już odłożę pieniądze na publikację, to będzie duże przedsięwzięcie 1
Tectosmith Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Ci dziękuję za serduszko i śliczny komentarz. Pozdrawiam wiosennie :-) @Starzec Dziękuję za serduszko i pozdrawiam. :-) @iwonaroma Dziękuję za serduszko. Pozdrawiam :-)
Tectosmith Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Wiesław J.K. Dziękuję za serduszko i pozdrawiam :-)
Ewelina Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @Tectosmith Podzielam zdanie szanowanych Przedmówców. Pięknie napisane. Owszem - smutne, mi to jednak nie przeszkadza. Smutek jest czymś z czym się każdy musi mierzyć, to co innego niż szczęście. Szczęście trzeba tylko umieć dostrzec i się nim zanurzyć, najlepiej po same uszy :) A smutek to wyzwanie, nie należy od niego uciekać, raczej oswoić, przyjąć z pokorą. Warto więc o nim pisać. Pozdrawiam słonecznie:)
Tectosmith Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda :-) A z tym smutkiem to różnie bywa. Czasami to cierpienie a kiedy indziej to doświadczenie i doświadczanie. Wiersz w założeniu nie miał być smutny, ale emocje, jakie starałem się przekazać i opisać mogą w ten smutek wprawiać. Bardzo dziękuje za serduszko i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
Somalija Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) @Tectosmith Śliczny wiersz i kadr... fotografia może być poezją w płynie podobnie jak muzyka... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi