Ten utwór został doceniony przez użytkowników. W.M.J Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 wczoraj wieczorem obserwowałem jak zapada zmrok moich myśli w lustrze może nie jestem sam na tym świecie wypaliłem papierosa powiedziałem do siebie: "życie to jedna wielka niewiadoma" do którego siebie wciąż słyszę odbity chichot gdy opadał popiół innych ja we mnie wciąż tak głośno krzyczą dookoła machają rękami z podpalonych zapałek 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Witam - ciekawie piszesz - Pozdr.
Somalija Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @W.M.J Przynajmniej z jednym próbowałeś pogadać...
Wędrowiec.1984 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @W.M.J Grunt to mieć dobre relacje z wieloma wersjami samych siebie, bo a nóż, któraś wreszcie zacznie nam w życiu pasować. Podobno ludzie tak miewają. Ja tak nie mam. Jestem zazwyczaj tylko jeden. :)
Nefretete Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwierz Mi! To prawda. Pozdrowienia dla Autora wiersza.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję, pozdrawiam @Somalija W sumie tak, dziękuję :) @Wędrowiec.1984 Kiedyś robiło się takie figurki z kasztanów i łączyło się je zapałkami np. właśnie ręce z zapałek. Fizycznie jesteś jeden, ale rozterki duszy dotyczą chyba każdego, co do miłości, ale też którą drogą iść, czy mogłem lepiej, czy jakbym postąpił inaczej, byłoby lepiej dla mnie, może kogoś. Mnogość wyborów. To są ci wszyscy oni, metaforyczne figurki, wracają i zastanawiamy się, czy na pewno zrobiłem dobrze. Jako że czasu nie cofniesz, zastanawianie się nad tym w sumie nie ma sensu, ale przynajmniej ja czasem się nad tym zastanawiam, takie myśli "płoną" w mojej głowie, oczywiście i tak nic dalej nie wiem, po prostu nie znam kontynuacji życia przy innym wyborze. Nie znam tych innych ja. Dziękuję, pozdrawiam. Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez W.M.J (wyświetl historię edycji)
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Nefretete Dziękuję, pozdrawiam. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @W.M.JFatamorgana rzeczywistości. Patrząc w odbicie siebie, lustro uśmiecha się. Pozdrawiam! :-)
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż robić, takie życie. Trudno odgadnąć przyszłość, a jeszcze trudniej siebie.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Wiesław J.K. Przepraszam, nie zauważyłem kom. Może być i tak :) Dziękuje @Rafael Marius Dokładnie tak jest, dziękuję za czytanie. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @W.M.JDobra spostrzegawczość! ;-) Prosze bardzo
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Wiesław J.K. To przez nasze wyróżniające się avatary :)
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @W.M.JPrawda, można dostać oczopląsu od naszych avatarow. ;-)))
Rekomendowane odpowiedzi