Somalija Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) @violetta ok, tylko uważaj na siebie, jeśli już chcesz obcego muła dokarmiać, to sprawdź czy, nie będziesz musiała się nim dzielić z jego dziewczynkami lub chłopcami do głaskania... bogatych świat psuje... Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @Somalija szukam starego kawalera:) nie musisz się martwić:) 1
Somalija Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @violetta aaa, nie pomyślałam o prawiczku...wiesz, taki do dopiero może Ci nie sprostać...ale przynajmniej będziesz bogata Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @Somalija nie sądzę, żeby się taki uchował:) każdy jest fajny w oczach Boga:)
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @violetta To powodzenia... Świat jest jednak niespodzianką...
corival Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija Przy tak intensywnym... nazwijmy to życiu, choć chyba pędzie, byłoby adekwatnie raczej... nie dziwię się załamaniu nerwowemu. Zresztą zapewne konkurencja jest przy tym stylu życia ostra, co też generuje wieczne dążenie do "poprawiania" wszystkiego. Nie zazdroszczę... Generalnie poruszyłaś interesujący temat, w ciekawy sposób go ujęłaś i zgrabnie przekazałaś. Pozdrawiam :)
violetta Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija i piękny, dziękuję :)
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozmawiałam z córką i dużo się dowiedziałam.... Dziękuję za czytanie, pozdrawiam Cię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) @Somalija Nie, no tutaj to się nie nadaję, ja mam takie lico boskie xd no tylko z tym prawicowym myśleniem to nie wiem... :))) Kobity Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez W.M.J (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J @W.M.J Michaś, pisz jaśniej, bo nie piszesz z Violą....
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moje słowa to ironiczne zebranie tych jakże bogatych komentarzy :)
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J Miśka... na naszą długą znajomość musisz mi wybaczyć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija Ja Tobie wybaczam, mimo że mnie zdradzasz z częścią nietoperza xd Już nic nie piszę.
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J Oj, tam zaraz zdrada... niewinne wybryki... Niestety nie możemy gadać, ponieważ tu jest ch... ranking i zaraz będę w tygodniówce a potem mój znajomy, sam wiesz co mówi... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija No fakt i tak przeważnie wygrywa Piotr ewangelista, ponieważ Chrystus powiedział, co powiedział- no, żeby spadał i te jego słowa, splagiatował ustnie na wieki, no jakoś tak w Biblii jest. Piotr= skała, opoka. Aha no dlatego jest stolica piotrowa i tam dalej, jasne. Amen :)
Somalija Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @W.M.J Miśka, skup się... wiesz, że możesz mieć to samo...
W.M.J Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija Ja mogę mieć, tylko tera robię eksperymenty z wierszami białymi. Nie zamykam się na nic, nawet na Ewangelię. Zresztą są mistrzostwa świata w szachach, partie mogą trwać i 6 godzin, no nie mam czasu xd
Rafael Marius Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Somalija Życie może nauczyć pokory, choć nie wszystkich i nie zawsze. Tutaj w wierszu to raczej słabo z tą cnotą... pokory, ale to nie moje zmartwienie, nie moja bajka.
Rekomendowane odpowiedzi