Ona_Kot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 anioł nad urwiskiem usiadł i płakał łzy jego płynęły jak rzeka świece zlepione woskiem wiatr rozwiewa słowa "kocham Cię" smutno mi bez Ciebie jakbym nie miała nóg stąd do śmierci jest tylko krok do mnie wróć
Donika Kuźniewska Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ,,smutno mi bez Ciebie pozbawiono mnie snów,, tak mi przyszło do głowy pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 trochę poprostycznie ale "smutno mi bez Ciebie jakbym nie miała nóg" znamy. pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 przecież to jest wspaniała poezja ahahhahaha pozdrawiam
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. KaKa :) pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zaskakujesz mnie coraz bardziej, Kocico. Ten jest naprawdę Twój. Zabieram do ulubionych. Pozwolisz? Ciumki ciumki i trzymaj formę aniołkową. Taka jest śliczna.
Ona_Kot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cip cip Mireczku ściskam i pokasłuję
Ona_Kot Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Izo pozdrawiam Cię serdecznie i niech anioły będą z Tobą są taaaakie wspaniałe całuję, całuję i klikam
Agnes Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ten wiersz jest moim faworytem, jest anioł, są łzy, jest 'Kocham Cię', nawet jest śmierć... och....jaki piekny:P brakuje jeszcze tylko krwi:P oby tak dalej Kocie:) Agnes
Roman Bezet Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Na cholerę ten cudzysłów, nu musiała Ona zespuć cały wiersz?! Usunąłbym 'jego' ;)smutno mi bez Ciebie jakbym nie miała nóg - to najbardziej. pzdr. b ps. szykuję coś a'la (z pamiętnika jurora) - za kilka dni ;)
Daniel Piaszczyk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 złapał mnie za serce- prawdziwe uczucia przelałaś na papier. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi