andrew Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Niedziela Palmowa To dziś Panie Jezu objawiłeś się nam jako KRÓL wjechałeś w wielkiej chwale wszyscy CIĘ witamy wykrzykując WITAJ KRÓLU to TY i tylko TY doprowadzisz nas do ojca naszej drogi ostatecznej jesteś naszym zbawcą tyle CIEBIE oczekiwaliśmy teraz jednak jesteśmy już spokojni radośni to my jesteśmy tym narodem wybranym TY tym oczekiwanym Mesjaszem kochamy CIĘ to my CIEBIE tak uwielbiamy dziś oddajemy CI chwałę i cześć raz po raz wołając WITAJ KRÓLU Chwała niech CI będzie na wieki 4.2022 andrew Wjazd Jezusa do Jerozolimy, tak był witany,a potem ... Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez andrew (wyświetl historię edycji) 1
dgghj Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @andrew Chyba nie zamierzasz mi odpowiedzieć pod wierszem Twoim "Zły Kościół". Niepotrzebnie troszczyłem się o Twoją przykrość lub brak przykrości, wam się nic nie należy. A z KK nie zostanie kamień na kamieniu, zresztą Ratzinger to pisał lata temu, że tak będzie, i zejdziecie do podziemia. To was nauczy, he he.
andrew Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @Olgierd Jaksztas Czy podziemie to coś złego. Nauka zanim ujrzy światło dzienne, także często jest ośmieszana, jest w podziemiu. Pomyśl przez kogo, ale to pewnie za trudne dla Ciebie pytanie. Pozdrawiam serdecznie.
dgghj Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @andrew Gratuluję moralnego zwycięstwa, a pozdrowienia sobie wypraszam.
Rolek Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @andrew Im mniej byle jakich chrześcijan, tym lepiej. Skończą się komunie bez wiary w Chrystusa, śluby na pokaz i chrzty dla rodzinnej imprezy. Skończą się też fałszywe powołania kapłańskie. Teraz będzie Kościół, w którym są ludzie świadomi piękna swej wiary w Boga.
tmp Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Do czego wam ten Chrystus jest potrzebny, żeby się kłócić? :)
andrew Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @Rolek Jesteśmy ludźmi, podobnie wróżysz rodzinom i innym organizacjom, wskaż gdzie ludzie są idealni. Upadły królewstwa, cesarstwa...Kościół trwa. Ciężko to powtarzać, tak daleko mi brakuje do nauk Jezusa. Jestem jaki jestem. Nawet pozdrawianie niektórych boli, to już szczyt nienawiści do DOBRA.
dgghj Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @andrew Pozorne dobro to najdolskonalszy kamuflaż, który Kościół doskonali od zawsze. Ludzie też się nim posługują, bo nie wymyślono nic bardziej genialnego. A jeśli Ty nie odpowiedziałeś na moje wcześniejsze pozdrowienie, to ja nie przyjmuję Twojego, zresztą uważam, żeś wąż przewrotny a nie gołębica, bo czytam ze zrozumieniem. @tmp Nie chodzi o Chrystusa tylko o Molocha, pożeracza dzieci. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rolek Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 @andrew Chyba mnie nie zrozumiałeś. Te słowa, które napisałem wypowiedział ostatnio któryś z biskupów, tylko nie pamiętam który. Nie jest to wypowiedź antychrześcijańska a raczej próba zachęty do oczyszczenia. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi