Nefretete Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znalazłem się w jakiejś fabryce — prawdopodobnie wesołego miasteczka — , na łące żywej duszy nie ma; tylko krzyk powoduje, iż nogi nabierają tempa. Tak biegły aż do zjeżdżalni — wpadły i bez zastanowienia co jest na końcu; nie przewidziałem gęstej, zielonej cieczy, która w kosmitę zamieniła człowieka Teraz jestem rozpoznawalny przez trawy; w krowy i inne bydło puszczam baloniki, niektóre pękają, niektóre do nieba lecą. Co na to Ziemia? Wzięła na przesłuchanie mój pion — bo w poziomie lewituję jak Michael Jackson, podeszwy od butów odchodzą Szewc się śmieje, dając trochę kleju w igły I teraz wybór stoi przed tobą, naprawiać buty? Pewnie kupisz markowe Adidasa czy Nike 5
Nefretete Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2023 @miauczenie owies Dziękuję -:) /dla zabawy i poczucia humoru/
ais Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Najlepsze zwykłe z bazaru, a szczególnie siedmiomilowe, które chodzą tylko po dobrych drogach. @Nefretete Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Nata_Kruk Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten 'przecieneczek', to po co..? :) i to na początku wersu... Filmu nie znam, ale tu, jn. bardzo fajnie... i... ostatni wers, udałam, że go nie ma, no.. chyba, że w filmie padły te marki. Pozdrawiam. 1
Nefretete Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie! Dzięki -:) Pozdrowienia Między „Znalazłem” a drugim „ma”, chyba musi być przecinek, bo to zdanie złożone. Pomijając dywiz czy jakieś tam inne: /Znalazłem się w jakiejś fabryce, na łące żywej duszy nie ma/ Tak! To inna łąka -:)) Ciekawa wręcz mógłbym powiedzieć. Powstał film z filmu -:) Dzięki za pozostawione refleksje. Pozdrawiam was serdecznie
Tectosmith Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 @Nefretete Ciekawy obrazek. A buty to nie wiem. Zobaczymy, które mi się spodobają :-) Pozdrawiam. 1
Nefretete Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marka swoje robiła, a dzisiaj Euro to samo -:) Dziękuję za zajrzenie. Pozdrowienia ślę Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez Nefretete (wyświetl historię edycji)
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Nefretete Dobry wiersz, ze sporym poczuciem humoru, podoba mi sie ,pozdrawiam. 1
Nefretete Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest w nim sporo prawdy -:) Dziękuję i pozdrawiam cię
W.M.J Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 @Nefretete Tak czytam kom i pewnie życie dobrze znasz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi