Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 17 kropli krwi na astralnej łyżeczce ogrzanych ciepłem mgły i zaciśniętych rąk... paruje... czerwień zmieszana z bielą przestrzeni smugą rysuje kształt... Tańczy płomień otacza twarz próżni przychodzi na świat stale od nowa i umiera kiedy zasypiam...
blazen Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie będę mówił o formie bo to inni skomentują. Dla mnie jest zbyt „astralny” Gubię się w domysłach o co chodzi Poza nielicznymi elementami nieźle się czyta.
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Każdy ma własny Kosmos... Niektórzy - giną w nim.. Nadzieja tylko, że to nie Twój.. Pozdrawiam :)
pan X. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziwny... Czuję jakbym ta osoba lubiła podróże astralne. nie rozumiem.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dee Dee, wiesz co? nie chce mi się do nieczego czepiać, wynikać więc z tego może, że mi się podoba, aczkolwiek do top 5 moich ulubionych wierszy nie będzie należał, jednakże jest o wiele ciekawszy aniżeli (.?.) ostatnich wierszy. ale te wielokropki to bym wysłał daleko stąd! gdyby nie to... ;) ale czekam na następne :) Pozdrowionka Kai Przyczajony
Rekomendowane odpowiedzi