Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klip Opublikowano 24 Marca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) Ona gorąca jak plaże Miami, on jak poezji ciut chłodny aksamit. Czar kontemplując sonetów i ód stwierdził, zerknąwszy na czarę jej ud: "Bardziej mnie nęci, co między słowami". Edytowane 20 Lutego 2024 przez Klip (wyświetl historię edycji) 8
Ewelina Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2023 @Klip :) no podoba mi się ten obraz, który widzę przez oczami, czytając Twój wiersz :) Pozdrawiam wiosennie
Rolek Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie uległ trendowi ostatnich mód Ożenił się z nią to wielki jest cud 1
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2023 @Klip nie każdy potrafi odczytać co miedzy słowami więc... pyta?
Klip Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2023 @jan_komułzykant Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tego nauka taka wynika: jak między słowami nic się nie dzieje to nie ma wierszyka. Dzięki. @Rolek @iwonaromaDzięki, cieszy mnie Wasz głos. W ramach podziękowań - Limeryk wiosenny, próba pierwsza Pewien woźnica, mieszkaniec Sienny czując swój oddech niezbyt przyjemny, po nocnych hulankach u szwagra bratanka, do konia cicho cmoknął - Wio - senny. Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało:) Pozdrawiam wszystkich czytelników 2
Klip Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2023 @Leszczym Serdecznie dziękuję. 1
Rekomendowane odpowiedzi