violetta Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
staszeko Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @violetta Rzeczywiście miła istotka z dużym sercem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. — taką można pokochać. No i jak tutaj pozostać anonimowym 1
violetta Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @staszeko dziękuję ciepło:) niektórzy wrzucają swoje zdjęcia z wypoczynków :)
staszeko Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jeśli ja wrzucę swoje zdjęcie, wszyscy stąd uciekną, nikt nie będzie oglądać reklam i właściciel portalu zbankrutuje. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @staszeko nie jesteś przystojny?:)
staszeko Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żadna mi tego nie powiedziała, więc chyba nie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @staszeko to wrzucaj swoje zdjęcia i z podróży:) 1
violetta Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @Nostalgi.Nemo chciałam spędzić z Wami czas, nawet online:) Staszka trochę znam z pięknych opisów i wycieczek biznesowych :) 1
staszeko Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @Nostalgi.Nemo@violetta Violetta to urodziwa kobieta i grzechem byłoby nie pokazywać jej zdjęć. Ja ten okres mam już za sobą. W moim wieku bestsellera nikt nie napisze; nawet Reymont i Prus swoje największe dzieła stworzyli gdy byli młodsi. Jedyne zdjęcie zamieściłem tutaj, lecz to było dawno, dawno temu:
Wiesław J.K. Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @staszekoPowściągliwość w takich przypadkach zalecana, czy wypada zazdrościć, przecież to tylko "maszyna" ;-)))) 1
staszeko Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to tyko maszyna. Ale z drugiej strony — jeśli ona woli maszynkę ode mnie, czy mogę żyć szczęśliwie? Dziękuję za komentarz i pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi