Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2023 nierozsądnie wybujałym marzeniom rozsądku nie przywróci zabujanie na amen 9
Rafael Marius Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2023 @jan_komułzykant Raczej jeszcze ujmie. Tak, że zostanie prawie czysta głupota. 2
jan_komułzykant Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2023 @Rafael Marius ...ale jaka szczęśliwa i uśmiechnięta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. @ais Kłaniam się 2
Rafael Marius Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak na pewno. Ale do czasu... 1
Marek.zak1 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2023 Jak ktoś jest wewnętrznie silny, zabujanie na amen mu nie szkodzi. Pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Doświadczony optymista? ;) Byłem jakiś czas temu na 50 rocznicy mojego 'wujostwa'. Dalej trzymają się za rączki i to była najlepiej tańcząca rock'n'rollowa para na parkiecie. A to taki skromny dodatek do prezentu ode mnie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 13 Kwietnia 2023 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że nie. Przekształca się jeszcze w zabujanie synchroniczne ;) Pozdrowienia 1
Rafael Marius Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze jakiś wyjątek się znajdzie. Ale z reguły to się kończy w czasie od jednego tygodnia do 3 lat. Przynajmniej takie są moje doświadczenia i spostrzeżenia.
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie chcę oceniać, bo raczej nie moja rola. Wiem jedno, to chyba syndrom naszych czasów. Widocznie kiedyś słowo 'przysięgam' miało większe znaczenie. Ok, to uproszczenie, ale celowe :) Pozdrawiam. 1
Asia Rukmini Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Zabujanie na amen musi przekształcić się w coś sensownego, albo umrzeć ;) pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 @Asia Rukmini Zgoda, ale i niekoniecznie. Czasem okoliczności powodują, że jedna ze stron 'musi' zrezygnowaćdla dobra tej drugiej, która np. nie ma pojęcia jaki jest powód. Mówię o poważnych powodach, nie o wyjeździe do pracy na Majorkę :) Ukłony.
Asia Rukmini Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 @jan_komułzykant Ale zrezygnować z czego? bo chyba nie bardzo rozumiem ;)
jan_komułzykant Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tego, co bezpośrednio wynika z 'zabujania na amen' :)
Asia Rukmini Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 @jan_komułzykant Nie łatwo się z tego rezygnuje.
jan_komułzykant Opublikowano 15 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 @Asia Rukmini Pogodzić się ze stratą kogoś bliskiego zawsze niełatwo. I choćby przy tym zyskać przyjaciela, wiadomo że to i tak nie to samo.
Leszczym Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 @jan_komułzykant Ekstra. Święta prawda :))
jan_komułzykant Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2023 @Ana @Tectosmith @Klip @Bożena Tatara - Paszko Dziękuję wszystkim serdecznie :) 2
jan_komułzykant Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @Nata_Kruk Dziękuję serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi