Joe VVhite Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Łagodzisz moja gorączkę kładziesz głowę pod głowę czarodziejsko zawsze gdy trzydzieści siedem i osiem i słuchasz zawsze jak uwikłana w bzdury czuję i potem trzydzieści siedem i dziewięć dumna nieufność wewnętrznie chce powiedzieć nie nie została spadla w szlachetną przepaść zaprotestował tylko pisk sumienia ze godność miedzy nami się nie zmienia po trzęsieniu włosów i ust w każdej chwili zrozumienia nie mówić "szkoda" tylko: "teraz to teraz" i godzić się i drzeć i w prawej ręce trzydzieści siedem i sześć leżeć na łóżku przyjeżdżać witać się ufnie żegnać tętnica błagalnie ogrzewa nizinę mojej głowy "leżeć " mówisz trzydzieści osiem to nie pozór zatopiony w sztuce kochania realistyczny jesteś niż trzydzieści sześć i sześć teraz bo jesteś czasami swobodnie z cygarem z olbrzymią wyrafinowana podłotą cynicznie myślę co będzie kiedy choć raz jeszcze dotkniesz ją swoim okiem lubieżnie przybliżysz usta koło jej szyi szlachetność mojej osoby spadnie do połowy wyrzeknę się naturze dobra poniżenie ciała i serca nie domagam się boskiej odpowiedzi przyjmuje wszystko z radością wyrzekam się myśli [zainicjowanych po diabelskiej myśli] pobujam chwilę przecedzę czas przez włosy niech mi się nie wymknie kawałek smukłej twojej bliskości przemiana materii potęguje mnie trzydzieści siedem i piec duch mi nie ciąży otwieram okno rozdział piąty wrażenie wypełnia się w dotyk
Vera_Ikon Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Hej, nie wiedziałam, że to Ty, gdy zaczęłam czytać. Skończyłam i poznałam :) Ode mnie + Trochę coś bym Ci w nim pomieszała (niewiele, coś)... ale o tym później. pozdr Vera
51fu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Generalnie w porządku, jest kilka naprawdę niezłych momentów. Wrażenie psuje długość — można zagubić się w przesłankach. Można zrobić to, co robi się z czasem. Przecedzić. Wyłuskać sedno. Chyba warto. Pozdrawiam. // 51
Rekomendowane odpowiedzi