Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @hollow man   Po pierwsze: nie jesteśmy kolegami, po drugie: akurat takie doświadczenia z kobietami mam i po trzecie: wolę legalną Agencję Towarzyską - na jedno wychodzi, tylko w pierwszej wersji musisz mieć w portfelu 10 000 zł, a w drugiej - 100 zł i jeśli pan lubi być niewolnikiem niewiast - wolna wola.
    • Dziś przede mną góry i lawina która może płynąć bądź nie musi   jestem zaskoczony tym, że nic nie było jadę więc dalej   po jakimś czasie zostaję w miejscu, które przynosi wodę i sól, by zabrać ogień   nie sądziłem, że jeszcze wybiorę się w podróż po kruchych warstwach ideologii i zastanowię się nad moralnością   bardziej wolałbym opuścić plugastwo i na nowo zakasłać szczęściem i wybrać życie nie pomiędzy ale z duszą po prawej stronie.  
    • W burzy jem borówki  w bukiecie margaret  stokroć zbiera odbicia  płatków  z góry leci koncert opadu  uciszając potok oberwany  uczta picia ja sączę sok truskawek  wiśnia rozdarta batem pioruna  ten sad owocowy bronił Brytan czy istniej naprawdę "smak wyciśniętych chmur"  
    • passe-partout   na wpół leży na sofie naprzeciw stare lustro trzyczęściowe jak ze starego filmu   bo to nawet nie neosecesja tylko zwykła sklejka siedem krzyży niosąca na kurzu w tym lustrze wymienionym   siostra potłukła miało być na siedem lat zostało na trzy dekady   więc – mocny kontur ukośna malarska kolorystyka skontrastowana niesymetrycznie   jest ciekawą modelką dla siebie bo tylko prawdziwe piękno staje się na obrazie nudne i przestaje być pięknem
    • @Duch7millenium Raczej mi się to nie zdarza;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...