jan_komułzykant Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) Dość nieduży wojownik ze Sparty dziś do renty dorabia grą w karty Żona wiedząc, że czasem z gołym wraca k***sem, (dla jaj tylko) biznes zwie ch*j wartym. Edytowane 17 Lutego 2023 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 6
jan_komułzykant Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2023 @aff Wiem, że reszta może zbyt wulgarna, więc jeśli już, to tu coś zmienię. Pierwsza wersja (BB) była taka: Żona wiedząc, że lasem z gołym wróci i smutnym czyli, jak z nosem na kwintę, inaczej na 6:30 więc, nie dość że umoczył, to jeszcze, żadnego zeń pożytku - stąd puenta ;) Dziękuję, ukłony
jan_komułzykant Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2023 @aff, @Rolek, @Klip Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2023 Trochę z dedykacją dla Jana, który był Wielkim Szu... 1
jan_komułzykant Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2023 @ais Był. Lubiłem pana Jana i w tej roli, ale bardziej - może dlatego, że lubię surrealizm, zapamiętałem go z "Sanatorium pod klepsydrą". Dziękuję.
jan_komułzykant Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2023 @Gosława, @Rolek, @Klip Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi