Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Wiesław J.K.    Wiesławie, wpisałem do wyszukiwarki pytanie, jak nazywał się Władysław Jagiełło. Po opisie Władysława II Jagiellończyka następuje wikipediowy opis Władysława Jagiełły. Gdy go wyświetlisz, w pierwszej linijce przeczytasz jego litewskie imię. Używane jest ono także - i także w spolszczonej formie - w serialu pt. "Korona Królów. Jagiellonowie"    Dzięki za wiadomości, pozdrawiam Cię serdecznie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• dziś zakładam szalik i wychodzę ten sam szalik od lat wielu chmury pełzają w cieniu miasta zakrywają słońce zakrywają twarz wszystkie kolory nieba ujadają na mojej smyczy oswajam się z ludzkim szczekaniem po śladach słów wracam do moich drzwi
    • @andrew Odważne pełne wiary wyznanie w mym sercu pozostanie....pozdrawiam od serca
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pamiętaj, że Cię ostrzegałam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Hej, no właśnie czemu nie...    Dobrego twórczego czasu Teraz wypełniłaś się inną miłością...
    • ,, Wdowi grosz,, Mt. 12,38-44   dążymy aby...mieć  taka jest droga  niezbędna do życia    cieszy Go gdy mamy  nie robiąc krzywdy  bliźniemu sobie przyrodzie  to Boża droga  prowadzi do domu Ojca   ON nie pragnie  naszych skarbów ani złota  wystarczy miłość do Niego  bliźniego  Wdowi grosz  tylko tyle   Jezu ufam Tobie   11.2024 andrew Niedziela, dzień Pański 
  • Dodaj nową pozycję...