A oprócz nazwiska
ważne jest pochodzenie do trzeciego pokolenia wstecz, także: poglądy...
1. Generał Rajmund Andrzejczak,
2. Marszałek Krzysztof Bosak,
3. Adwokat Paweł Jabłoński
lub pan Grzegorz Braun - innych kandydatów nie widzę, zaraz pani wyjaśnię...
- Artur Bartoszewicz - nie znam tego pana,
- Magdalena Biejat - skrajna lewaczka i nienawidzi mężczyzn,
- Grzegorz Braun - jest człowiekiem w średnim wieku i jest heretykiem - został wykluczony z kościoła rzymskokatolickiego za mówienie prawdy,
- Szymon Hołownia - zwykły dziennikarz, który przypadkowo został marszałkiem Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej,
- Marek Jakubiak - kiedyś był właścicielem firmy piwowarskiej i upijał młodych Polaków,
- Maciej Maciak - nie znam tego pana,
- Sławomir Mentzen - gdybym na niego zagłosował - zostałbym wyrzucony na warszawską kostkę brukową, ma poglądy antysocjalne i ultrawolnorynkowe, człowiek bez jakichkolwiek zasad moralnych - preferuje wyścig szczurów - jego miejsce jest w międzynarodowych korporacjach,
- Karol Nawrocki - nie przeprowadził ekshumacji w Wiźnie i w Jedwabnem i na Wołyniu jako prezes Instytutu Pamięci Narodowej, chociaż: miał taki obowiązek,
- Joanna Senyszyn - stara komunistka i panna lekkich obyczajów - widać po ustach,
- Krzysztof Stanowski - dziennikarz, który miał powiązania z mafią piłkarską,
- Rafał Trzaskowski - jest współodpowiedzialny razem z Donaldem Tuskiem i Hanną Gronkiewicz-Waltz za bezprawne wyrzucenie mojej osoby na warszawską kostkę brukową i było to kilka lat temu w samym październiku - tuż przed terminem ochronnym,
- Marek Woch - nie znam tego pana,
- Adrian Zandberg - wyjątkowo skrajnym lewak - jest jeszcze gorszy od Magdaleny Biejat
i tyle na ten temat, dodam: nick - honeybeeYT17 - to nie ja, to ktoś - kto próbował przywłaszczyć sobie moją tożsamość, wiem, mam prawo zgłosić złamanie regulaminu, jednak: nie jestem kapusiem - niech sobie żyje z wyrzutami sumienia...
Łukasz Jasiński