ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 (edytowane) ciepłe oddechy zmarźnięte cztery dłonie topnieją serca Edytowane 6 Lutego 2023 przez ais (wyświetl historię edycji) 7
Marek.zak1 Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 Ludziom z wrodzonymi lodowatymi, to niekoniecznie:). Pozdrawiam
ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale co niekoniecznie, bo chyba nie zrozumiałam :)
Marek.zak1 Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 @ais Niekoniecznie topnieją serca.
ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 @sam @Marek.zak1 Wogle nie jesteście romantyczni! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 Topnieją! Dłonie nadal są zimne, ale serduszka gorące. 2
violetta Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 Ja jestem gorąca i mogę ogrzewać ciałkiem :) 1
ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @sam Nie wyświetla się od razu info o serduszkach. Najpierw czytam komentarze, a brzmią one, że jeden pan ma wątpliwosci, a drugi pan zobaczył potwora. I żaden nie zobaczył Miłości. To jest smutne i rozczarowujące, bo wyrażają to osoby mocno dorosłe. Kurcze! @sam To chyba odnosi się do wierszy ogólnie, nie do haiku... @Marek.zak1 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @sam @violetta Dziękuję za gorące serduszka! @violetta Wioletta, swoim serduszkiem ogrzewasz cały portal :) 1
violetta Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 @ais może powinnam wprowadzić to w życie i spędzić z kimś czas, lunch, kawę z wartościowym poetą:) co tydzień:)
ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Viola, genialny pomysł! Zazdroszczę, że na niego wpadłaś! Koniecznie opisz te spotkania, please Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma Dziękuję
violetta Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 @ais Piotr jest moim marzeniem, zaprosić go lunch, może by się skusił:)?
ais Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2023 @violetta Oczywiście, że tak! Zaproś i bawcie się pysznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno nie TEŻ, bo moje mini jest niedzieli 5.02.23 , a kolegi plagiatora z wczoraj tj z wtorku 7.02.23. Dzięki @aff za propozycję, na pewno ją przemyślę. Pozdrawiam. Edytowane 8 Lutego 2023 przez ais (wyświetl historię edycji)
Asia Rukmini Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2023 Mam tak każdej zimy ;) ktoś mógłby się doczepić do topniejącego serca, ale dla mnie to takie poetyckie wyrażenie miłości . Pozdrawiam 1
ais Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak serce jest już tak rozgrzane, to topnieje, jak wosk - doczepić w sensie, że odgrzewane kotlety? Trudno. Jestem mało oryginalna :) @Asia Dziękuję za komentarz i przychylność Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi