Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2023 Jestem na tak gdy ktoś się uśmiecha a wiatr nie wieje w oczy Jestem na tak gdy smutek nie puka do drzwi a prawda nie boli Jestem na tak gdy maj w kalendarzu a łza nie kaleczy twarzy Jestem na tak gdy słowa nie kłamią gdy sad kwitnie Jestem na tak gdy ktoś jest szczęśliwy gdy miłość wygrywa Jestem na tak gdy świat się budzi widzi dobro 4
Rafael Marius Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Ja również jestem na tak.
Natuskaa Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2023 To jest nas trójka :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to się cieszę - dzięki - Pozdr. Witam - miło że nie jestem sam - dzięki - Pozdr.serdecznie Witam - ale miło dziś pod moim wierszem - Pozdr.uśmiechem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2023 @Leszczym - dziękuje - 1
Rekomendowane odpowiedzi