Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Dawniej lubił szlochać czarnym atramentem policzki wycierając celulozą rozwijał się na pergaminie niczym fraktal urojenia połykał garściami by ostatnie krople wycisnąć grejpfrutem genialnie w kwadrat wpisał się niezauważony
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 hmmm gorycz mój drogi? wpisany w kwadrat... odczytuję przewrotnie, bo od razu się nasuwa „w koło” nie chcę pisać za dużo o skojarzeniach:) może tyle, że wyróżnia się? pozdrawiam
Agnes Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 yyyy.....a cóż to jest fraktal? trochę za dużo tu takich słów, jakby na siłę. ale jak ktoś już zauważył...wyróżnia się. Myślę że możesz lepiej to napisać...:P pozdr. Agnes
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 tak fraktal i celuloza ale przecież istnieją słowniki pozdr
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy można te jak im tam słowniki ściągnąć przez internet? pozdrawiam zagubiony
Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Naprawdę nigdy nie słyszeliście słowa celuloza? Fraktal to mogę jeszcze zrozumieć, ale celuloza? pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy można te jak im tam słowniki ściągnąć przez internet? pozdrawiam zagubiony można trzeba wpisać w googlu „słownik” albo szukane słowo metod nielegalnych nie będę podawać tutaj pozdr
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słyszeć to może słyszeliśmy ale wiesz, słyszeć nie wystarczy, trzeba czasem słuchać:p pozdr
Agnes Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 do vacker flickan: no celulozę to znam. w słowniku szukałam hasła : fraktal, ale w żadnym domowym nie znalazłam...
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. http://www.fractal.art.pl/obrazy.html pozdr
kasia 3kowalska 3 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Niezła ekipa komentatorów.
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę komentować wiersze
Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A co tutaj się dzieje? Państwo się wściekli?
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pkt 5f
Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 I co? Może mi Pan powie, że to dla Pana obraźliwe?
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pkt 5f paragraf 22, o tym też jest ten wiersz
Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Niech mnie Pan tu paragrafami niestraszy.
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ja chciałem tylko napisać, że to wpisanie w kwadrat kojarzy mi się z paragrafem 22, z zamkniętym kołem, jako takim. nikogo nie chcę straszyć, a już na pewno nie szanownego autora; wszystko o te biedne fraktale się rozgrywa, a one takie piękne są, co więcej też symbolicznie pasują do obrazu, a rozrysowane czarnym atramentem na kartce chcą z niej wyjść i nie mogą poprzez paranoiczne ograniczenie twórcy opisywanego przez peela. rozpacz i rozterka smutek i nostalgia pozdr
Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ale to nie fraktale chcą wyjść z kartki...
vacker_flickan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twórca chce, a raczej jego wytwór ale fraktale mają to do siebie, że wychodzą (a nie mogą) dlatego mi się skojarzyło
Rekomendowane odpowiedzi