Ten utwór został doceniony przez użytkowników. ais Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Pewien mieszkaniec Dziwnowa na muchy lubił polować. Pająka udawał, lecz tylko w karnawał, by latem w szafie się chować. __ 7 stycznia obchodzimy Dzień Dziwaka Edytowane 8 Stycznia 2023 przez ais (wyświetl historię edycji) 13
ais Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja lubię szafy prowadzące do Narni Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję @violetta @Sennek @iwonaroma 1
violetta Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2023 @ais u mnie jest inny świat :) 1
ais Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno piękny i romantyczny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A u mnie jest bajkowy z elementami horroru
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 @ais nie jest piękny, ani romantyczny, tylko cygański i minimalistyczny :) a co robisz, że masz horror? Wyglądasz na niewiniątko :)
ais Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 @violetta Oglądam tylko horrory, ni więcej :]
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 @ais przydałoby się wpuszczenie światła i muzyczki :)
ais Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 @violetta Violettko światło nie sprzyja moim oczom, dlatego lubię półmrok, a muzyczki oczywiście słucham czasami. To jedno z moich marzeń, żeby tam być... :)))
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 @ais słuchasz tego samego co dzisiaj ja, jesteśmy bratnie dusze od serca:) moje marzenie też, może razem się wybierzmy:)
ais Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 Kto wie, może Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wcześniej jednak trzeba dotrwać, a jeszcze tyle niewiadomych dni... @kwintesencja Dziękuję! 1
ais Opublikowano 9 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2023 @Leszczym Dziękuję! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Cor-et-anima Dziękuję! 1
Leszczym Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2023 @ais Wiesz, myśl mnie naszła - mogłabyś napisać poetycki kalendarz :) To mogłoby być coś w sumie nowego :)) 1
dgghj Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2023 @ais Dzień Dziwaka! Ale extra. Naprawdę tylko horrory? Godne podziwu. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
ais Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też już o tym myślałam, ale niestety brakuje mi wielu, wielu, wielu dni Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wena nie zawsze jest łaskawa... Niemniej Drogi @Leszczym Leszczymie dziękuję za podsunięcie pomysłu Pozdrawiam serdecznie Dzień Dziwaka, czyli nas Wszystkich Bardzo lubię horrory. To nic, że się boję i śpię przy lampce, bo po prostu lubię i już. Oprócz horrów to bajki, Stare Kino, filmy dokumentalne i inne. Nie przepadam za to za musicalami. To jest dopiero dziwne! Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam Dziękuję za przychylność @WiechuJK @Ewelina
ais Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2023 @Sylwester_Lasota Dziękuję!
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę! :) Chyba nie nadążem za zmianami :( 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może miał jakiś cielesny felerek i bał się chodzić na plażę dlatego polował na damy tylko w zimie? Ja zawsze chciałem być normalny. Nie wyszło. 1
ais Opublikowano 13 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakie zmiany masz na myśli, Sylwestrze (marzeń :])? Podmiana serduszka z pucharem? Też tego nie czaję, to chyba z nudów, bo innego wytłumaczenia nie znajduję. Ja czasami klikam kilka razy, bo z automatu leci pucharek, a chciałam serduszko. Może ktoś ma problemy alkoholowe... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie @Rafael Marius!!! Twój komentarz przypomniał mi film fabularny z 1994 Children of the Dark. Jest to historia oparta na faktach o rodzinie, w której dwie małe dziewczynki zachorowały na tajemniczą chorobę XP, przez co ich życie zmienia się o 180 stopni, a rodzice muszą porzucuć dotychczasowe miejsce zamieszkania zamieszkania, by znaleźć inne - przyjazne chorym dzieciom. * Wszyscy mamy nie pokolei w głowach Dziękuję za obecność. 1
Rekomendowane odpowiedzi