Najeli Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kedy umierałam szron Boskich myśli dopadł mnie - szatańskie nadzieje: wszak modli się o to, o mnie, o Ciebie, Morduje myśli, tworzy złudzenia, płacze, śmieje się w głos i pada... By powstać z popiołów pustki Oto Ty! Wieczna, Niezmienna, Moja... Tak żyć...? Moja śmierci...
kall Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Najeli... wspaniałe :) jedyne co mi się rzuciło w oczy : Morduje lepiej napisać z małej Pozdrawiam bardzo pozytywnie i plusssssssowo Kalina
Najeli Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dziękuję Ci Kall:) To podoszące na duchu, co piszesz:)
Mirosław_Serocki Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Źle. Wymaga naprawy w warsztacie.
Najeli Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ekhm,a konkretnie, to co jest źle? Bo chciałabym wiedziec, co naprawić. :)
Mirosław_Serocki Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jest patetyczny, ma powtórzenia, wielokropki, wielkie litery w najmniej spodziewanych miejscach (zrezygnowałbym zupełnie), niepotrzebne znaki interpunkcyjne, złą wersyfikację, posługuje się utartymi zwrotami, ma skopaną puentę. O czymś zapomniałem?
Mirosław_Serocki Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zapomniałem. Inwersja i literówka.
Najeli Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Wybacz, ale nie zgodzę się z Tobą. Wolny wiersz, nie musi być pisany w określony sposób. Dlatego jest wierszem wolnym. Jeżeli Tobie bardziej się podobają wiersze rytmiczne, poukładane, to nie moja wina,że nie trafiłam w gusta. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi