Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - cieszy mnie twój komentarz -  dzięki - 

Pozdr.Sylwestrowo.

Witam - dziękuje serdecznie za czytanie i te cudowny - 

Pozdr.Sylwestrowo.

@bajaga1 - @Ewelina - @Kwiatuszek - @Rafael Marius

@sisy89 - @Anastazja Sokołowska - wszystkim uśmiechem dziękuje.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @MIROSŁAW C. Chyba jesteś pierwszy, który napisał wiersz o skarpetach. Ciekawie, nie powiem. ;-))))
    • @Berenika97 Ja sobie myślę, że gdyby ten kwestionariusz przefiltrował wszystkich, którzy nie spełniają wymogów… chyba nie zostałby nikt. Wiem, że nie trzeba tego tak rozpatrywać, bo to tylko wiersz i właściwe on nie jest dosłowną listą oczekiwań, jednak dla mnie...trochę jest. I wiem, jak często z takimi oczekiwaniami jest się zawiedzionym. Więc ja się realnie zastanawiam, jak ten kwestionariusz, bez żalu... uszczuplić.  Wybacz taki komentarz, ale nie chciałam tego wiersza zostawiać bez słowa, bo jest zbyt prawdziwy, by nic nie napisać. A tak już odchodząc od tych smutnych tonów, 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

no po prostu perełka :)
    • @Rafael Marius Wszechświat to doprawdy interesujący temat.
    • myślałam    że dzisiaj  skończymy w koszu w towarzystwie śmieci nieposortowanych    tymczasem    ty przetarta  ja rozdarta  heh   w programie codziennym  tureckiej pralki korzystamy z życia na nocnej taryfie   jacuzzi  roller koster i inne wariacje  powietrzno-wodne   być może tej nocy  być może tej ostatniej krawiec stwórca  wyceruje nam kosmos   którego człowiek  nigdy  nie zobaczy      
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Rafael Marius Polskie duże miasta ogromnie się zmieniły od tamtych czasów.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...