Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam i dziekuje świątecznie - 

Witam -  również dziękuje - 

Pozdr.świątecznie.

Witam -  miłe te wzajemnie - 

Pozdr. świątecznie - 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @FaLcorN Bez ścieżki...  ani rusz,                       drogę sobą - kuś! Miłego dnia.
    • @Bożena De-Tre Tak naprawdę , to gubimy siebie, mniej sobie ufamy , mniej siebie dajemy . Myślimy,  że... a tak nie jest.  Ja osobiście , to może bym chciał ... ale uważam, że Otrzymałem wiele więcej, niż po ludzku zasługiwałam. Cieszy każdy dzień, podobam się sobie lepiej jak kiedyś.  Idąc na randkę zawsze widziałem w sobie coś nie tak,a to włosy gdzieś odstają  a to ... Teraz wszystko jest na swoim miejscu. Mogę być zadowolony ... Tego życzę wszystkim i ...nie chować się przed sobą, życiem. Polecam rower,są i kluby dla amatorów. Są inne...   Pozdrawiam serdecznie.  Miłego zadowolenia z kolejnej dziesiątki.

• Niezbędny? Może "functional",  czyli ogarnięty i przy tym ogarniający ja i okolice. M
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Krótki utwór, "daje do myślenia". Nie wiem czy słusznie, ale czuję w nim taką pokorę. Jest kolejny dzień  - dziękuję za niego, bo  jutra może nie być ..  Z drugiej strony, po ponownym przeczytaniu, odebrałam bym to też jako swoistą radość z kolejnego dnia, na zasadzie " Fajnie, że jesteś  dziękuję za to".  Pozdrawiam.   
    • Bardzo dziękuję @Poet Ka @Sylwester_Lasota pozdrawiam Moje miasto jest w tym roku stolica kultury, to taki w każdym razie projekt, którego częścią był m.in. ten kameralny koncert symfoniczny   Pozdrawiam

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...