Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2022 Ilu z nas kościół omija a Boga a pomoc prosi Ilu z nas kościół wstydzi a patrząc na krzyż sie modli Ilu z nas boi się swojej wiary ilu czy ktoś odpowie Tak moi mili to dziwne przypadki to losu wypadkowa 1
Rolek Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Ja się wiary nie boję. Pozdrawiam @Waldemar_Talar_Talar Odpowiadam właśnie...
Rafael Marius Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Ja się nie wstydzę, że jestem chrześcijaninem i wiary się nie boję, ale faktycznie spotyka się takich lękliwych i to nie mało. Ja ze zrozumieniem, każdy ma swoje doświadczenia, które go ukształtowały. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że przeczytałeś - dzięki - Pozdr. Witam - dokładnie tak jak napisałeś - dzięki że zajrzałeś - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi