Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Stary_Kredens Opublikowano 9 Grudnia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Lubię samotne spacery bez celu do takich chwil się dorasta gdy wystarcza myśl własna i pies o którym mówię - przyjacielu równina wokół w bieli zasypana i wstęga rzeki szaroniebieska droga też w śniegu prawie po kolana toruję przejście dla mojego pieska a myśl własna gdzie ona wędruje czy też się bez celu błąka czy może po latach tak wielu czegoś tam jeszcze wygląda i badam siebie bo czasem warto zobaczyć wszystko od środka i stwierdzić muszę że no niestety to straszna ze mnie sierotka bo kiedy chciałam to nie umiałam sięgnąć po to co chciane i często no cóż pozwalałam by wykręcono się sianem lecz gdyby było inaczej wiele spełniło zdobyłabym wiele czy nie byłby mi też najmilszy samotny spacer z psem przyjacielem ? Zima 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji) 8
Rafael Marius Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też lubię i to jako pierwszy wybór.
Stary_Kredens Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2022 @aff przytulam również i pozdrawiam a za lubię dziękuję Kredens @Rafael Marius właściwie kiedyś też bardzo lubiłam, potem trochę z konieczności porzuciłam, by teraz powrócić Pozdrawiam kredens 1
ais Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zabrakło na zdjęciu pieska, ale utwór o Przyjacielu ładny. Pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 Kredensie, treść ładna, wiersz formalnie nierówny, jak grudki na polu pod śniegiem. Niedopieszczony, może dlatego, że myśli na spacerze wolno popłynęły. I może taki ma być. Nie oceniam co lepsze, czuję różnicę. Pozdrawiam, bb 1
Stary_Kredens Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 @ais masz rację Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
ais Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 @Stary_Kredens Mieszkasz w Krainie Baśni!!! Ale pięknie! I Przyjaciel Przecudowny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Stary_Kredens Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 @beta_b dziękuję, chciałam napisać wiersz taki dla siebie o mnie i o piesku, ale wiem , że wstawiając go nie jest tylko dla mnie. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wszystkiego Kredens
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 Tak jak zauwazyla Beta faktycznie inaczej u ciebie w zimę. Ale mi się te grudki podobają lubię takie surowe wierszomyśli
Stary_Kredens Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 @Krzysica-czarno na białym bardzo dziękuje i pozdrawiam Kredens @Marcin Szymański maltanczyki urocze pieski pozdrawiam i dziękuję za czytanie i komentarze Kredens @ais ładnie jest , chociaż nie wszędzie, ale czy to kraina baśni? W wyobraźni to może tak kredens
Rekomendowane odpowiedzi