iwonaroma Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 tak jak ja ty zawsze odrobinę inny musimy ją z oczu wypłakać 5
iwonaroma Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) inność - drobinę (bo bywają też głazy ;) i te kompletnie barykadują widzenie i nic już się nie widzi.. :( Na szczęscie kropla (łza) drąży skałę :) Dzięki
Leszczym Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 @iwonaroma Ekstra!!!! Tak, to chyba jest sposób, by wypłakiwać inność :) 1
Tectosmith Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stawiałem na "miłość", ale właśnie dostrzegłem "inność". Pozdrawiam. 1
Marek.zak1 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 To chyba dobrze, że jesteśmy inni, dlaczego wypłakiwać? Pozdrawiam 1
staszeko Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Łez zabraknie na tym świecie, zanim rozpuścimy wszystkie głazy. Dobry wiersz, chociaż bez powyższych komentarzy wszystkiego bym nie zrozumiał. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) ... nikt mnie nie zrozumie, tak jak ja... :) dobre.... bo ktoś, prawie zawsze odrobinę inny. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Dzięki (Byle nie zapłakać się na śmierć ;)) ... Dzięki i również pozdrawiam Jak najbardziej dobrze! To byłoby straszne, gdybyśmy wszyscy byli tacy sami. Jedność wśród różnorodności - i o tę jedność chodzi, zrozumienie i empatię. Bo często gęsto ta inność jest zarzewiem konfliktu, niezrozumienia, niechęci, strachu, gniewu, złości etc. I to trzeba wypłakać (niekoniecznie dosłownie ;)) - pozbyć się tego. Również pozdrowienia :) jak można dobrze wyciągać wnioski :) Dzięki :) człowiekowi się wydaje, że pisze prosto, a tu niekoniecznie... ;) Obyśmy rozpuścili... Dzięki :) ... Dzięki @Rolek dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi