Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Arsis Mój pradziadek był górnikiem, miał galowy strój i mnóstwo odznaczeń, pewnie był przodownikiem, bo zawsze był bardzo szybki, wszystko robił w biegu i oprócz pracy to nie skupiał się na innych rzeczach.    W hucie byłam na wycieczce w szkole średniej... ponure miejsce, a na statkach to zupełnie się nie znam, ponieważ mieszkam w głębi lądu... więc napiszę o miłości, choć ostrzegam Cię Włodzimierzu ona nie istnieje...
    • @Waldemar_Talar_TalarBardzo dziękuję! Cieszę się i pozdrawiam. :) @Jacek_SuchowiczBardzo dziękuję!  Kurz się podnosi, gdy ktoś go poruszy. Może to ja jestem tym kimś, kto odkurza własne serce. A remanent zrobię. To dobry pomysł. :) @Dominika Moon@FaLcorN@violetta@WochenBardzo Wam dziekuję! 
    • @Somalija nie za bardzo umiesz czy nie chcesz? ok, to napisz poemat o pracy stoczniowca albo hutnika przy piecu martenowskim albo o stachanowcach czyli przodownikach pracy w kopalni węgla kamiennego... 
    • @Arsis O miłości? To nie bardzo umiem...
    • @huzarcBardzo dziękuję! Tak, to wiersz  o zapomnieniu i tęsknocie.  @Marek.zak1Bardzo dziękuję! Ale wiara to nie wiedza i z tym optymizmem jest różnie :)  @Nata_KrukBardzo dziękuję! Czasami  jest takie  uczucie bycia zapomnianym, przejścia od znaczenia do niewidzialności.  @Annna2Bardzo dziękuję! Dokładnie tak! Obyśmy tylko nie zaczęli "umierać" dla innych, jeszcze żyjąc.  @andrewBardzo dziękuję!  Lód już pęka pod ciepłem twojej wiary. Wiosna wraca powoli, słońce budzi się w sercu.   @GerberBardzo dziękuję!  @Alicja_WysockaBarzo dziękuję! Piękny, obrazowy komentarz. Serdeczności! 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...