Leszczym Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Z prawej czy lewej strony od góry, a może od dołu a nawet po ukosach (naprawdę bez znaczenia) ktoś wystawał ponad ogół I w ogóle w ogóle się nie mieścił – o zgrozo!! Nie szło bez pilnika się w ogół wpasować nie było to w ogóle możliwe Tylko, że – ano właśnie – pilnik na ogół boli bardziej niż że hej Zmiłuj się mój miły i delikatnie piłuj!! Warszawa – Stegny, 20.11.2022r. Inspiracja: poetka TylkoJestemOna (poezja.org). Edytowane 22 Listopada 2022 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
goździk Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 @Leszczym Zabawa słowem w przyzwoitym stylu. Piłowanie kojarzy mi się z przycinaniem krzewów, by wszystkie miały określony, jednakowy kształt. Okropność! A tak na marginesie ta inspiracja wywodzi się od konkretnego utworu? Poproszę tytulik! :D 1
Leszczym Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 @goździk Hej, dzięki. Też takie piłowanie, czy przycinanie pod szablon miewam czasem za okropność. Tutaj inspiracją była rozmowa ze wskazaną wyżej poetką ;)) 1
goździk Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 @Leszczym Tak coś czułam, dzięki za odpowiedź :) 1
Leszczym Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 @goździk Mam już taki zwyczaj, że często mnie rozmowy, czy wymiany myśli inspirują, ale faktycznie nie precyzuję np. utworu pod którym to miało miejsce. I czasem to może być błąd :// 1
goździk Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 @Leszczym Jak już wspomniałeś o inspiracji, to warto sprecyzować, ale i tak miło, że zawarłeś nawet ogólną informację :) 1
Rekomendowane odpowiedzi