Noriko Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 wakacje na wsi oglądam zachód słońca na stogu siana
aneta michelucci Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe... w moim notesie mam coś podobnego :-) wakacje u dziadków za stogiem siana zachodzi słońce [ale Cię " napadło"] :-))) aneta
Noriko Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Nie napadło, ale znalazłam stare utwory, trochę przerobiłam... i jest to co jest :) Bardzo podobne to Twoje haiku. Widzę, że wakacje spędzałyśmy podobnie :) Miałam napisać "wakacje u babci", ale tam sybaby nie tego... chociaż tym akurat się ostatnio mniej przejmuje:) Pozdrawiam serdecznie.
Dora Kalla Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wakacje na wsi to opis przyrody? I dalej:"oglądam zachód słońca"; no cóż, same wrażenia, niezbyt, na dodatek, głębokie, dobrze, że zakończone "na stogu siana". Dwója za sens pisania takiego wiersza, bo o haiku to mowy nawet nie ma. W trawie jeżyk śpi przygnał wiatr tu długie źdźbła jedno kole w nos czyż i tu nie ma wrażeń? Moich? Są, ale nie "na tacy", a Ty to robisz. Ot, takie nic "na poczekaniu". Do.
sionek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-)
Piotr_Mogri Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
Noriko Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak już wcześniej pisałam, proszę się nie denerwować. Nie zamierzam bronić tego utworu, bo wiem, że do doskonałości mu daleko. Uczę się i wiem, że nigdy nie powiem, że już nie muszę się uczyć:) Dlatego proszę o cierpliwość:)
Lefski Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem pod wrażeniem... wrażeń! Lef
Rekomendowane odpowiedzi