Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 4 Listopada 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 przez jałowe gałązki oglądasz mnie gdy zbieram się na tobie mgłą dalej chcę w podświadomości czołgającym ruchem do łóżka a ty ciekawy kilku poranków z rzędu 8
Lahaj Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @violetta moja ulubiona eteryczka! 1
staszeko Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 przez jałowe gałązki oglądasz mnie gdy otulam cię obłokiem mgły dalej chcę bezwiednie napływać rosą do łóżka kiedy myślisz o jutrzejszym poranku 1
violetta Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @Kapistrat Niewiadomski Jesteś delikatniejszy:) 1
staszeko Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @violetta Tak to jest: panowie z upływem czasu stają się delikatniejsi, panie… odważniejsze. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @Dag dziękuję pięknie :)
Leszczym Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @violetta :))) No muszę powiedzieć, że ładny i interesujący tekst :)) Brawa!! 1
violetta Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @Leszczym mi tez się podoba:)
Leszczym Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @violetta Bo tekst istotnie udany :)) Tak mamy :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Witam - fajne pisanie tu widzę - Pozdr.
Annie Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, jałowe gałązki? Ale nawet fajne, kobieta - nebbia :)
violetta Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2022 @Annie jałowe w jesieni:) a tak mgiełką:)
Rekomendowane odpowiedzi