Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Kłapouchy Opublikowano 2 Listopada 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) W chłodnym mroku siedzę cicho, ciepłych dni wspominam czas, Gdy promienie słońca jasne, ogrzewały moją twarz. W blasku takim wszystko lepsze, bo piękniejsze znacznie jest, łatwiej z życia czerpać szczęście i uśmiechu szerzyć gest. Teraz jednak słonko zaszło, w ciemnych chmurach skryło się, a ja cichą mam nadzieję, że ogrzeje jeszcze mnie. Kiedy może to nastąpić? Czy nadejdzie taki dzień? Czy obłoki się rozproszą? Zniknie wszechobecny cień? Nie podpowie mi kalendarz, Moje serce z zimna drży, Nie pomoże przyjście lata, bo mym słońcem jesteś Ty. Witam, chętnie poznam opinie o powyższym tworze. Nie jest to nic specjalnego, raczej miłosny banał, ale żaden ze mnie poeta tak naprawdę. Wierszyk napisałem swego czasu dla wybranki serca, po tym jak doszło między nami do pewnego nieporozumienia. Nie pomogło, ale mimo wszystko pomyślałem, że miło byłoby poznać opinię kogoś kto się trochę zna. Pozdrawiam. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Kłapouchy (wyświetl historię edycji) 8
Kwiatuszek Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 @Kłapouchy Nie wiem czy się aż tak bardzo znam, ale podoba mi się bardzo! Kiedyś gdzieś słyszałam, że każdy zakochany zostaje kiedyś poetą;-)
staszeko Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 W sam raz dla dwunastoletniej dziewczynki do pamiętnika… Dla dojrzalszej to trzeba się bardziej wysilić. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zobacz jak inni sobie radzą, na przykład: @iwonaroma, @Dag, @Waldemar_Talar_Talar, @[email protected], @Giorgio Alani Pozdrawiam. 1
Manek Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 Bardzo ładny wiersz. Zachęcam do dalszego tworzenia. Masz zdolności poetyckie
Lahaj Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 @Kłapouchy pisz pisz a od pisania staniesz się kimś innym, raczej lepszym. Widoczna jest zwięzłość widoczny jest pomysł potrzebne są przeżycia obserwacje introspekcje. Pozdro
Hula Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 @Kłapouchy pierwsze wrażenie - rymowanka jakich wiele. Mimo to widzę w tym pewien potencjał i pasję. Kluczem do poezji są uczucia.
Tectosmith Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 @Kłapouchy Nie znam się i nie jestem zwolennikiem miłosnych wzdechów, ale spodobał mi się Twój wierszyk.
Kwiatuszek Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 @Hula Bez wątpienia, poezja to inne postrzeganie świata. @Kapistrat Niewiadomski Wiersze dla dwunastoletnich dziewczynek również są potrzebne. Wszak na tym świecie nie tylko my - dorośli żyjemy;-) 1
staszeko Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2022 @Kwiatuszek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak najbardziej, ponieważ dwunastoletnia dziewczynka to również czytelniczka, może i najważniejsza, gdyż jeszcze nie wyrobiona i należy dołożyć szczególnych starań, aby umiejętnie kształtować jej osobowość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi